Trendsmykker
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

 

 

Trendsmykker er et enkelmannsforetak som ble stiftet i juli 2011. Vi holder til i Kristiansand og Eva Rondestvedt er vår smykkedesigner :)

Vi selger våre smykker først og fremst gjennom vår nettbutikk, men vi deltar også på en god del messer og markeder. Vi anbefaler å trykke "like" på vår facebookside www.facebook.com/trendsmykker. Her legger vi ut all info, både når det gjelder nye produkter, messe-/markedsdeltakelse, salg-/tilbud m.m.

Vi designer og lager alle våre smykker selv og nye smykker blir fortløpende lagt ut i nettbutikken etterhvert som de blir til.

Hvis det er noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt. Enten på mail post@trendsmykker.net   eller via "kontakt oss" i menyen.

 

 

   

Alle våre smykker er håndlagde. Det betyr at de fleste smykkene kan tilpasses deg dersom du ønsker en annen størrelse eller farge. Alle smykkene blir laget i såkalt "standard" størrelse, men dersom du finner et smykke du kunne tenke deg men i en annen størrelse, er det bare å ta kontakt :) Dersom det ikke er store endringer du ønsker, gjør vi dette kostnadsfritt for deg.

Husk da å oppgi hvilket Art.nr smykket har, slik at vi er sikker på at vi snakker om det samme smykket:)

  

 

Hilsen Trendsmykker

Telefon: 99695784

Org.nr. 997 173 260

Trykk ENTER for å søke