Trendsmykker
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Materialer

 

HVILKE MATERIALER VI BRUKER:

De fleste av våre sølvsmykker lages i 925S sterling sølv, som er et meget allergivennlig materiale. Alle våre smykker er nikkelfrie.

 

 

**************************************************************************************

PERLER OG KRYSTALLER:

Vi bruker Swarovski krystaller og krystallperler, tjekkiske glassperler, smykkestener (halvedelstener) og ferskvannsperler i våre smykker.

Perlene fra Swarovski har en kjerne av krystall (vanlige perler har glass), og et tykkere perlebelegg i forhold til vanlig belagte glassperler. Perlene og krystallene har en helt fantastisk glans og finnes i et stort antall farger og varianter. Perlene skaller ikke av og er kjent for å holde i generasjoner. De tåler både parfyme og kosmetikk.

De fleste har sikkert hørt om Swarovski, men ikke alle vet helt hva det er... En swarovski sten er krystallglass som er skåret på en spesiell måte, hvor lyset reflekteres på en helt fantastisk måte. Mannen som utviklet det hele het Daniel Swarovski (1862-1956) og var glassskjærer i Østerrike. I 1892 tok han patent på en skjæremaskin for produksjon av krystallglass og det vi i dag kjenner som Swarovski. Han startet Swarovskifirma med to andre menn i 1895.

Swarovski dekker noen av krystallene med en spesial metallakk for at stenen skal skinne i alle regnbuens farger. Aurora Borealis (AB) er en av de mest populære og gir et slags shimmer utseende.

 


 

 

VEDLIKEHOLD AV 925S STERLING SØLV:

 
Sølv vil over tid oksidere (bli mørkt) og da finnes det en god del på markedet du kan pusse det med for å få det skinnende blankt igjen, bl.a. poleringskluter med innsatt pussemiddel. Disse fås bl.a. hos gullsmeder og anbefales spesielt dersom det er perler i smykket, da ikke alle perletyper tåler flytende pussemiddel.
 
Vi anbefaler at smykkene oppbevares i en lufttett pose for å hindre at sølvet oksiderer så fort (blir mørkt). All ørepynt blir levert med en liten plastpropp på ørekroken slik at de sitter trygt og godt.

 

 
 

Trykk ENTER for å søke